Vietnamin reissulla syötiin usein lounaaksi Pho keittoa. Kokeilin eilen omaa versiota ja siitä tuli varsin maukasta!
Liemeen
vettä
valkosipulia
salottisipulia
tuoretta chiliä
kanelitankoja
tähtianista
kokonaisia neilikoita
kokonaisia mustapippureita
suolaa
raastettua inkivääriä
1-3 limen mehut
Ketjap Manis soijaa
Keitä lientä n. 30 minuuttia. Liemen kiehuessa voit ruskistaa lihat (oman maun mukaan, itse käytin nautaa). Maistele lientä usein ja lisää mausteita oman maun mukaan. Siivilöi liemestä pois kanelitangot, tähtianikset ja neilikat. Lisää lihat ja nuudelit, anna hetki hautua, kunnes nuudelit kypsiä. Kauho kuppeihin, lisää päälle paljon tuoreita yrttejä, kuten korianteria ja basilikaa. Ja viimeistele keitto vielä seesaminsiemenillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Thank you for your comment :)