sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Kädet kookoksessa





Olen pitkästä aikaa viettänyt vapaata sunnuntaipäivää, ihanaa :) Olin aamupäivän untuvatäkin alla ja katsoin kaikki Täykkäri jaksot, jotka olen viime aikoina missannut. Harvoja sarjoja seuraan, ja kylläpä harmittaa, kun tästäkin viimeisiä jaksoja jo viedään. Viimeisin oli niin surullinen, että silmänkulmakin kostui. Oli pakko pistää kone kiinni, ja herätä aurinkoiseen kevätpäivään. 

Nyt sain just putsattua kynnenaluset kookosmullasta. Olen istutellut pääsiäisruohojen lisäksi maustebasilikaa ja tomaatteja. Ensi kuussa on vuorossa ruohosipuli ja jäävuorisalaatti, toukokuussa taas rucola ja korianteri. Yrittien istutus meinaa aina unohtua, kun kaikilla niillä on niin omat istutusajat. Kokeilin muuten ensimmäistä kertaa IKEAn kookoskuidusta valmistettua istutusalustaa. Saas nähdä toimiiko. Kätevä se paketti ainakin on, kun vie vähän tilaa ja voi ottaa just sopivan satsin, turvottaa veden kanssa ja se on heti käyttövalmista multaa. 

Jepjep, vielä on puolet päivästä jäljellä. Seuraavaksi suuntaan ulos aurinkoon ja lenkin kautta ystävien kanssa nauttimaan sunnuntailounasta. Sit se J vois tulla jo kotiin<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment :)