perjantai 18. toukokuuta 2012

Herkku kebut


Ojjoj, herkuteltiin just Jn mukaan maailman parasta kebabia :)

Ostettiin valmiit pitaleivät, kotimaista kebablihaa, salaattia ja tomaattia. Tehtiin itse jugurttikastiketta, tomaattikastiketta ja marinoituja punasipuleja. Muutama turkinpippuri kylkeen. Soosien ohjeet löytyivät Liemessä blogista ja punasipulin marinointi on omasta takaa. 

Tässä tulee ohjeet!

Tomaattikastike
1 tlk paseerattua tomaattikastiketta
kourallinen basilikaa
1 rkl oreganoa
1/2 tl mustapippuria
1 tl suolaa
1/2 rkl punaviinietikkaa
1 rkl sokeria
1 iso valkosipulinkynsi (ohjeessa 2 rkl v-sipuliöljyä)

Kaikki aineet kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä sen aikaa, kun valmistat muut ainekset.

Jugurttikastike
2 dl bulgarian jugurttia
1 dl kermaviiliä
1 valkosipulinkynsi (ohjeessa 1 rkl v-sipuliöljyä)
1/3 tl valkopippuria
1/2 tl mustapippuria
1/2 tl suolaa
ripaus hunajaa

Kaikki ainekset sekaisin.

Marinoidut punasipulit
3 punasipulia ohuiksi renkaiksi
loraus oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa 
punaviinietikkaa
ruokosokeria

Pannulle oliiviöljyä ja sipulit, anna pehmetä, lisää mausteet ja lopuksi ruokosokeri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment :)