sunnuntai 12. elokuuta 2012

What a weekend!


Eilinen päivä alkoi täydellisesti, kun saatiin hyviä ystäviä brunssivieraiksi. Herkkuruokien ohella fiilisteltiin perjantain flow:ta ja suunniteltiin päivän ohjelmaa.


Suunnattiin Ullanlinnankadulle, Pavilionkiin nauttimaan virvokkeita ja tavattiin lisää ihania turkulaisia. Kuvassa nautin tuoreista mustikoista tehtyä smoothieta, mums!


Suunnattiin yhdessä kulman takana sijaitsevaan Designmuseoon ja taisi olla ensimmäinen kerta kaikille kyseisessä museossa. Ehdittiin katsomaan mm. CTRL "X" näyttely, joka on vielä tänä viikonloppuna esillä. 


Museon jälkeen haettiin Iso Roobertinkadulta take away ruokaa Fafa's nimisestä kebab-ravintolasta. Kebabit jakoi porukan mielipiteet melkein kahtia, ja suurin osa Fafa's kebabin ottajista ei kokenut hinta-laatu suhteen olleen kohdallaan. Falafel kebsut sen sijaan saivat enemmän kehuja!

********

Tänään mennään uudestaan Flow festareille kuuntelemaan mm. Feistia ja Björkia. Sitä ennen, kun muut vielä nukkuvat, taidan suunnata ulos pienelle lenkille, laittaa napit korville ja soittaa samalla hyvälle ystävälle. Olen jo meinaan syönyt aamiaisen, lukenut päivän lehden kannesta kanteen, pessyt pyykit ja mitä vielä. Mitäs aamuvirkku itselleen voi? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment :)