keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Uunikuumana vai jääkaappikylmänä?


En osaa päättää onko äidin omppupiiras parempaa kuumana vai kylmänä. Joka tapauksessa se on niin herkkua ja erityisesti, kun sen leipoo suoraan annoskulhoihin. Meillä oli juuri neljä yhden hengen piirakkaan sopivaa Marimekon siirtolapuutarhakuppia, joten herkuteltiin eilen kuumia piiraita ja nyt nautiskelen viimeistä suupalasta tästä kylmästä chai teen kanssa. Mukana oleva ohje on muuten riittävä tavalliseen piirakkavuokaan tai neljään annokseen, jossa taikinaa laitetaan normaalisti pohjan lisäksi reunoihin ja murustellaan vielä reilusti omppuhillon päälle.

3 kommenttia:

  1. Kiitos reseptistä, täytyykin joskus kokeilla :)

    VastaaPoista
  2. Ihania reseptejä! Täytyy kyllä testata tätä ja ehkäpä sitä banaani pannukakkuakin =)

    VastaaPoista
  3. Hyvä, jos tulee käyttöön :) Molemmat sellaisia helppoja arkireseptejä herkutteluun.

    VastaaPoista

Thank you for your comment :)