tiistai 21. toukokuuta 2013

Bebe vauhdissa


Mitä enemmän ikää, sitä enemmän vauhtia!

Ainakin meillä. Aamut alkavat jo aikaisin, nykyään siinä kuuden ja seitsemän välillä. Nappaan Beben usein ennen kuutta meidän väliin nukkumaan, kun siinä hän voi helposti tuhista vielä tunnin verran. Tänäänkin herätti meidät iloisella jokeltelulla ja nappasi vielä tukastakin kiinni, kun ei heti avattu silmiä. Sellainen ihana tahmatassu meillä, jo yli 4 kuukautta. Pikkuiset, pulleat sormet yrittävät tarttua kaikkeen kiinni ja ote on muuten tiukka, kun jostain on saatu kiinni. Tytöllä on selvästi kova hinku pystyyn ja eteenpäin. Ensimmäiset sentit on jo ryömitty ja tuolla määrällä sinnikyyttä tämä mamma saa varmaan juosta hänen perässä kesän lopulla. ;) Utelias neiti, joka ei saman asian parissa viittä minuuttia pidempään viihdy. Meidän muru! <3

4 kommenttia:

  1. Hep! Löysin tänne, kivalta näytää! Jään lukutuokiolle!

    VastaaPoista
  2. Ihana tytteli teillä.: ) Se on kyllä niin ihanaa aikaa tuossa vaiheessa, kun tuntuu, että koko ajan opitaan jotain uutta. Onneksi ryömivän kaverin kanssa voi silti vielä olla suht rauhassa, kunhan kodin tavarat on sijoiteltu järkevästi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuntuu kyllä, että joka päivä on jotain uusia taitoja kehitteillä ja sitä on niin ihanan ihmeellistä seurata. :)

      Poista

Thank you for your comment :)