tiistai 23. heinäkuuta 2013

Arjen askareissa taas...

^ Bebeläinen suostuu syömään nykyään vain, jos saa upottaa kädet ruokakulhoon tai jos joku muu syö hänen kanssaan samaan aikaan. :)

... ja takana ihanan pitkä kesäloma!

Lomalla on vaan niin ihana olla, kun voi yhdessä mennä ja touhuta mitä ikinä mieli sitten tekeekin. Ja mehän tehtii just niin - vietettiin laatuaikaa perheen kesken. J sai nähdä Beben touhuja ja paljon uutta hän oppikin lomana aikana. Istumaan oppimisen ja vilkuttamisen lisäksi parhautta olivat ensimmäiset sanat "Pappa" ja "Amma". Kyllä siinä ihan liikuttui, kun pikkuinen nosti kädet ylös syliin pääsemisen merkiksi ja yritti niin kovin sanoa Mammaa.

 Eilen muistin taas miksen pidä maanantaista ollenkaan. Kahvi, johon olen nykyään liian koukussa, oli loppu ja vauva oli valvottanut puoli yötä. J lähti aikaisin aamulla töihin ja me kaksistaan kotiin miettimään miten ne päivät taas sujuikaan. Eikä helpottanut harmaan sateinen sää! Onneksi tänään oli uusi ja paljon aurinkoisempi päivä. Syksyn (saako siitä jo puhua?) kerhot ja klubien aikataulut tsekattu, mammatreffejä buukattu ja kalenterissa kurkittu jo marraskuun puolelle. Tervetuloa vanha, tuttu arki! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment :)