maanantai 2. syyskuuta 2013

Ihana syyssato!


Tervetuloa syksy ja kaikki ihanat herkut!

Sienikausi on alkanut, vaikka täällä tyhjennellään vielä viimeisiä edellisen vuoden sadosta. Pakkasessa on pari pussia suppiksia ja kanttarelleja, jotka molemmat sopivat hyvin kuvassa näkyvään lounaspiiraaseen. Piirakka maistuu muuten parhaalta tämmöisestä annoskupista tarjoiltuna ja saa vihersalaatinkin näyttämään herkullisemmalta. Tämä kanttarellikuppi valmistuu helposti valmiin piirakkapohjan avulla. Jaoin piirakkapohjan neljään osaan ja painelin kuppien pohjalle. Päälle kanttarellit, punasipulia ja loraus munamaitoseosta, joka on maustettu Herbamaren lisäksi persiljalla. Uuniin ja tarjolle lämpimänä. Namnam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment :)