lauantai 30. marraskuuta 2013

Second hand Brio




Heinäkuussa kirjoittelinkin (klik!) ensimmäisen kerran Beben junaradasta ja Jn suunnitelmista kasvattaa sitä pikku hiljaa. No tämä projekti eteni odotettua nopeammin, kun Jn työkaverin lapsi myi edullisesti vanhan nahkasalkullisen Brion junaradan osia. Beben leikeistä löytyvät useimmin sähköiset veturit ja metrovaunut ja tänään koottiin kuvissa näkyvää kivimaailmaa. Näiden parissa  touhuiltiin koko perhe ja leikki on aikuisellekin hauskaa! Suosittelen erityisesti näissä ikisuosikeissa kierrätystä - nämä lelut kun kestävät aikaa!

8 kommenttia:

  1. Täällä meillä on kans yks juna fani ... Tuosta juna radan alla olevasta matosta kyselen , oletko sen itse vinkannut??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Kyllä, matto on itsevirkattu ja tässä linkki vanhaan postaukseen, josta löytyy tarkempia tietoja ja ohjeistuksia http://hemmaihelsingfors.blogspot.fi/2013/01/diy-mattoprojekti-valmis.html. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Riikka! Kerrankin onnistuin olemaan auringon kanssa samaan aikaan vapaana blogikuville. :)

      Poista
  3. Ihania kuvia! Osaan kuvitella, miten innoissaan Bebe siellä leikkii ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Joo, Bebe on kyllä innoissaan näistä - varsinkin, kun saa meidät molemmat mukaan leikkimään samaan aikaan. :)

      Poista
  4. Noi junat on kyllä niin aikaa kestäviä :) Meilläkin niillä leikkisi koko perhe :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ovat ihania juurikin siitä syystä. Bebe sai muutaman Jn lapsuudesta peräisin olevan vaunun ja radanpätkän ensimmäisinä osina ja tykkäsi jo niistä. Ihanaa vanhan ajan havinaa! :)

      Poista

Thank you for your comment :)