lauantai 25. tammikuuta 2014

Kultaiset pistorasiakehykset


Muistan joskus kuulleeni sellaisesta sisustusvinkistä, jossa kehotettiin korostamaan kodin sellaisia kohtia, joista ei oikein pidä. No arvaatteko miten meillä kävi? Kultaiset kehykset siirtyivät ruokapöydän kulmalle kehystämään pistokerasiaa, joka toimii pakosta liian monen johdon kotipesänä. Ihan hauskan näköinen korostuksen jälkeen, eikö? Ongelmaksi tuli nyt vain se, että Bebe kiinnostui tästä kulmasta vasta kehysten laittamisen jälkeen. Ja vaikka kehykset ottaisi nyt pois, on pikkuinen siellä silti työntämässä sormia ja muita esineitä koloihin. Pitää varmaan teipata nuo vapaat antenni- ja nettipaikat, ja keksiä joku hetkellinen harhautus muualle. Sellaisia kuulumisia täältä viikonlopun vietosta. Muuten tänne kuuluu hyvää - pulkkamäkeä, hiihtolatuja, pataruokia ja käheän äänen parantelua! :)

7 kommenttia:

 1. Ikeasta saa ainakin (ja varmasti muistakin paikoista) niitä pistorasioihin laitettavia suojia. Käteviä lapsia ajatellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallisia pistorasiasuojia ollaan kyllä ostettu juurikin Ikeasta (kuten kuvassakin niitä on), mutta myydäänköhän suojia myös antenni- ja nettipistokkeisiin? :)

   Poista
 2. Hauska ja samalla erilainen idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! On kiva keksiä tavaroille uusia käyttötarkoituksia, eikä aina laittaa niitä varastoon odottamaan! :)

   Poista

Thank you for your comment :)