lauantai 1. maaliskuuta 2014

"How lucky I'm to have something that makes saying goodbye so hard"


Täällä taitaa olla tekeillä Hemma i Helsingforsin viimeinen postaus. Postaus, jonka tekemistä on pitkään lykätty ja hyvin hartaasti harkittu. Blogi on ollut minulle ihana harrastus melkeinpä kolme vuotta ja antanut mahdollisuuden uppotua lempipuuhiini, seurata muiden koteja, inspiroitua ja ennen kaikkea inspiroiduttaa teitä mahtavia lukijoita. Nyt elämässä on monta muuta asiaa, jotka ovat ainakin hetkellisesti ottaneet tähän harrastukseen tarvitun aikani ja Bebeläinen on niistä ehdottomasti tärkein.

Kotimme sisustuskuvia ja DIY-inspiraatio kuvia voit jatkossa seurata Style Roomin kautta
KLIK!

"Never say goodbye,
because saying goodbye means going away,
and going away means forgetting"
- Peter Pan

16 kommenttia:

 1. Tulipa haikeus <3

  Kun itse tähän maailmaan eksyin pari vuotta sitten, blogisi oli niitä ensimmäisiä, joita jäin seuraamaan. Ihastelin teidän kaunista kotia ja tekstiesi perusteella tunnistin sinussa jotain samaa kuin itsessäni. On ollut ihanaa lukea teidän tavallisesta arjesta, saada vinkkejä itse tehtäviin juttuihin, ruokiin ja ihan vain inspiroitua kauniista kuvista. Ymmärrän täysin, että pienen lapsen äitinä on hankalaa revetä joka paikkaan. On hyvä pitää huolta niistä rakkaimmista ja tärkeimmistä, huolehtia omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista. Kun vauva-arjen jälkeen alkaa normaali arki, ei työpäivän jälkeiset tunnit tunnu ritttävän mihinkään. Omat harrastukset, yhteinen aika oman puolison ja perheen kanssa tuntuu silloin tärkeämmältä kuin tämä maailma. Samoin kaikki muu sosiaalinen elämä :) Itsekin välillä olen tuskaillut asian kanssa ja miettinyt onko tässä mitään järkeä.

  Toivon teille ihanaa, aurinkoista ja aikaista kevättä :) Never say never <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin totta, never say never :) Kiitos kauniista sanoista ja oikein makoisaa kevättä teillekin! :)

   Poista
 2. Voi että, olisin mielelläni roikkunut mukana pidempäänkin, mutta älä kokonaan katoa maailman kartalta :) Itse asiassa viime aikoina on tullut lueskeltua vanhempia postauksiasi mm. lastenhuoneeesta, meille kun on tiedossa kesävauva... ♥

  Kiitos blogistasi, ihanaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjo - hurjasti onnea kesävauvasta <3 Teillä eleillään ihania odotusaikoja! Ja en varmastikaan katoa - voihan olla että palailen uudestaan, kun aikaa taas löytyy tälle ihanalle harrastukselle. Sillä välin seurailen sunkin inspiroivaa blogia. :)

   Poista
 3. Voih ;( Blogiasi on ollut kovin ihanaa seurata. Niin suloinen kuva teistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo - haikea fiilis ollut täälläkin. Kiitos, kun olet ollut mukana ja kiitti, sain hetkeksi napattua energisen tytön kuvaan mukaan, vaikkakin mun meikkisuti suussa :D

   Poista
 4. Ihana kuva <3 Toivottavasti palaat vielä joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Voi olla, että palailen. Sillä välin seurailen teidän rakennuspuuhia <3

   Poista
 5. Noi voi harmitus. Kuulut kyllä lempiblogieni kastiin =) Toivottavasti kuullaan sinusta vielä bloginkin puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Suveliina! :) Ja samoin, jään seurailemaan sunkin ihanaa blogia ja eihän sitä tiedä vaikka jossain vaiheessa teenkin paluun tänne...

   Poista
 6. Kiitos jutuistasi, on ollut mukava seurata sisustusjuttuja ja meillä on myös täällä juuri samanikäinen ja samanoloinen tyttönen. Kaikkea hyvää jatkoon teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihana kuulla - samoin sinne, oikein lämmintä kevättä! :)

   Poista
 7. Voi harmi, toivottavasti et poista blogia, koska vanhoja postauksia on tullut luettua uudestaan :)
  Kaikkea hyvää ja toivottavasti jatkat joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Anu, en poista! Ne on kivoja muistoja itsellekin ja mukava kuulla, että käyt niitä vanhempiakin postauksia katsomassa. Oikein ihanaa jatkoa myös sinulle ja lämmintä kevään odotusta :)

   Poista
 8. Mekin toivotaan pikaista paluuta.
  On ollut ihana seurata tätä blogia.
  Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ihana kommentti ja voipi olla, että tulen tänne uudelleen, kun taas on sen aika. :) Kaikkea hyvää sinullekin :)

   Poista

Thank you for your comment :)