maanantai 7. marraskuuta 2011

Anna jouluna itse tehty lahja


Tarvitset cernit massaa, kaulimen, leivinpaperia, naurua, sakset ja leimasimet.


Kauli massa haluamaasi muotoon. Lasilla saat tehtyä valmiita kuvioita. Tähän sopivat myös piparimuotit. Cernit massaa on helppoa käsitellä ja aikaa tähän meni kokonaisuudessaan vain tunnin verran.


Kirjainleimasimilla saat massaan hauskoja tekstejä. Ostin leimasimet kesällä Clas Ohlsonilta hääaskarteluihin ja on ollut kovassa käytössä sen jälkeenkin :) Muistathan tehdä kaikki tarvittavat reiät ja leimasinpainokset ennen uunia. Massa kovettuu uunissa noin puolessa tunnissa. Meillä oli kiertoilma päällä ja asteita reilu 100.


Tein pyyheripustimen ja tuollaisen koristekyltin, jonka voi ripustaa vaikka joulukuuseen. Pyyheripustimen mukaan ajattelin laittaa jonkun ihanan pehmoisen pyyhkeen :) 

5 kommenttia:

  1. E vinkkasi sinun blogista, ja heti lisäsin kirjanmerkkeihin. Usein pitäny kommentoida, mutta nyt sain aikaseksi. Ihania ideoita ja kauniita kuvia.. :)

    T: Matleena

    VastaaPoista
  2. tosi kiva idea! aivan ihanilta näyttää tuolla kylppärissä :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana idea! :)) Tiedätkö, onko tuo massa sellaista, että sitä voisi maalata kovettumisen jälkeen? Aion kokeilla tätä ehdottomasti! Aurinkoa päivääsi! -T&N

    VastaaPoista
  4. Kiitos :) Massa voi tosiaan maalata, lakata ja vaikka sahata kovettumisen jälkeen. Massaa saa myös monessa eri värissä askarteluliikkeistä.

    Ja kiva Matleena, että säkin olet löytänyt tänne :)

    VastaaPoista
  5. hei! saitko tehtyä kuvassa näkyvät kaksi koristetta yhdesta cernit-massapaketista? kuinka paksuja tulee olla että kestää esim. pyyheripustimena? Kiitos ideasta =)

    VastaaPoista

Thank you for your comment :)