Meillä oli tänään ystäviä kylässä.
Täytetyt croissantit ovat helppo ja hyvä arki-iltatarjoiltava. Tehtiin kolmella eri täytteellä; härkä-rucola, prosciutto-tomaatti-basilika-mozzarella ja tonnikala-kapris-rucola.
Jälkkärinä oli Hurmaavan hapan puolukkapiiras :)
Pohja
250g Digestive keksejä
100g sulatettua voita
2tl piparkakkumaustetta
Täyte
3 munaa
0,5dl sokeria
200g maustamatonta tuorejuustoa
2dl créme fraichea
2tl vanilijasokeria
1dl puolukkasurvosta
Hyytelö
1 liivatelehti
1dl puolukkamehua
0,5dl puolukoita
Painele pohja irto-pohjavuokaan (26cm) ja laita jääkaappiin odottelemaan, kun valmistelet täytteen. Munat ja sokeri vaahdoksi, loput ainekset sekaan. Uuniin, 175 astetta, 35 minuutiksi. Huom. täyte kiinteytyy jäähtyessään. Jäähdytä vähän, laita hyytelö päälle ja jääkaappiin yöksi. Oli todella herkullinen! Resepti: Leivotaan! -lehdestä.
Obs, tässä tv-vinkki! Just nyt tulee YLE2 huippusarja, Tanskalainen maajussi :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Thank you for your comment :)