Valkosuklaalla kuorrutettu porkkanakakku
Pohja
2 munaa
2dl sokeria
2dl rypsiöljyä
5dl hienoksi raastettua porkkanaa
4dl vehnäjauhoja
1,5tl leivinjauhetta
0,5tl suolaa
1tl inkivääriä
1tl kardemummaa
Kuorrutus
150g maustamaton tuorejuustoa
150g sulatettua valkosuklaata
Vatkaa munat ja sokeri valkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon öljy, porkkanaraaste ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada seos irtopohjavuokaan. Kannattaa lisätä leivinpaperi pohjalle, niin on helpompi siirtää kakku tarjolle. Paista 200 asteessa ja 40-45 minuuttia. Voit paiston ajaksi laittaa leivinpaperin kakun päälle, jotta se ei tummene liikaa.
Anna kakun jäähtyä ja tee kuorrutus. Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon valkosuklaa. Päälle mantelirouhetta. Ja herkullinen porkkanakakku on valmis.
Resepti Iloleipurin sivuilta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Thank you for your comment :)