sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Nothing planned

Pikkusisko on ollut meillä kylässä koko viikonlopun. Perjantaina käytiin herkuttelemassa hamppareilla ennen kuin kaksikko suuntasi Suomi-Ranska peliin, johon J oli ostanut heille liput osana viime jouluna annettua lahjaa. Lauantaiksi meillä ei ollutkaan mitään erityisiä suunnitelmia ja tiedättehän, silti se päivä täyttyy kaikesta mukavasta :)


Pikkuinen masuasukki herätti minut jo kuuden jälkeen, joten suuntasin Valtterin makasiineille perinteiselle kirpparikierrokselle syötyäni aamiaisen. Kirppiksellä on tuohon aikaan viikonloppuisin ihana kuhina ja paljon ihmisiä kiirehtimässä paikasta toiseen. Oli mukava itse kuljeksia rauhassa kuuman teekupposen kanssa, vaikken mitään löytöjä tällä kertaa tehnytkään.


Päivällä mentiin Kaapelitehtaalla järjestettyyn Design Market tapahtumaan pikkusiskon kanssa. Design Market on yksi Helsinki Design Weekin yli 130 tapahtumasta ja on vielä tänään avoinna, jos joku on maisemissa ja kiinnostunut. Tällaisista tapahtumista saa aina mukavasti uusia sisustusideoita ja Polkkajamin kojusta löytyi värikkäitä kortteja pikkuisen huoneeseen. Julistetta jäin vielä miettimään, mutta sen saa tilattua myös netin kautta kätevästi (klik-klik). 


 Oltiin iltapäiväksi sovittu treffit Jn ja isosiskon kanssa Linnanmäelle. Hurjapäät ostivat muutaman irtolipun ja uskaltautuivat mm. alla olevaan laitteeseen. Me isosiskon kanssa pidettiin tavaroita ja napattiin kuvia alhaalla. Olen tullut selvästi vanhaksi, kun tälle mammalle vauhti tuntui liian kovalta ja välillä oli pakko laittaa silmät kiinni ihan heidän puolesta.


Käytiin myöhäisellä lounaalla ravintolamaailma Kattilassa. Tuoksun perusteella päätettiin kokeilla Lihapullabaaria, jonka raaka-aineet pyritään tuomaan lähituottajilta. Kuulan konseptin on tuttu New Yorkista ja taustalla vaikuttaa Tommi Tuominen, joka on kokkaillut mm. Groteskissa. Menusta saa valita sopivat lihapullat, lisukkeen, kastikkeen ja juoman jälkkäreineen täyttämällä tuollaisen tilauslipukkeen. Itse kokeilin aasialaisia lihapullia kasviksilla ja aasian makuja sisältävällä kastikkeella. Maut olivat kohdillaan, mutta kombona tuo kastike peitti alleen kasvisten hyvän makun. Lisukkeeksi olisi sopinut paremmin riisi tai perinteinen muusi. Tämän ravintolamaailman idea on kyllä hyvä, kun huvipuistoon tuodaan jotain muutakin kuin pikaruokaa!


Illalla köllöteltiin kotona, katsottiin vuokrattuja elokuvia ja herkuteltiin hyvällä salaatilla & lämpimillä voileivillä. Yleensä tällaisista ei niin suunnitelluista päivistä tulee niitä parhaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment :)