perjantai 7. syyskuuta 2012

Unelmien lastenhuone


Olen keräillyt omaan kansioon jonkin aikaa kivoja inspiskuvia erilaisista lastenhuoneista ja miettinyt samalla millainen meidän pikkuisen huoneesta tulee. Vaikka kodin yleinen ilme onkin meillä melko mustavalkoinen ja suoralinjainen, sopii lastenhuoneessa näkyä kaikki sateenkaaren värit erilaisissa pinnoissa. Yllä olevassa kuvassa oleva matto on muuten samanlainen kuin meillä kellarissa, joka odottaa pääsyä tulevaan huoneeseen.


Puupintoja, eläimiä ja seinään kiinnitettävä vaijeri sopisivat hyvin lastenhuoneeseen. Ja tuohon vaijeriin saisi vaihdeltua kuvia, leluja ja muita juttuja aina lapsen kiinnostuksen mukaan.


Tässä kuvassa miellytti varmaan nuo hauskat taulut ja huoneen valoisuus.


Tällainen pilven mallinen mobiili voisi ehkä olla helppo tehdä itsekin?


Mielikuvitusta ja hauskuutta pitää ehdottomasti olla!


Seinään tulevat kolmiuloitteiset koristeet toisivat erilaista ilmettä. Ja kuvassa oleva matto vaikuttaa hauskalta. Näyttää vähän paksulta huovalta, jota pystyy muotoilemaan?


Ripaus pelkistystä ja luonnonläheisyyttä miellytti myös silmääni.

KUVAT / SKÖNA HEM & PINTEREST

** PERJANTAIFIILIS **

Viikko on tuntunut hurjan pitkältä ja hommia on riittänyt. Onneksi on tulossa vastapainoksi mukava viikonloppu Helsingissä. Tänään saadaan pikkusisko kylään :) Huomenna onkin kaikenlaista tapahtumaa kaupunki pullollaan, katsotaan mihin kaikkialle ennätetään. Ja sunnuntain ohjelmassa on ihana perhetapahtuma. Palataan pian!

1 kommentti:

  1. Itsekin keräilin hurjasti ispiskuvia mutta sain vihdoin ja viimein oman lastenhuoneen valmiiksi. Käyhän kurkkaamassa;
    http://pellavatehdas.blogspot.fi

    VastaaPoista

Thank you for your comment :)