keskiviikko 21. elokuuta 2013

Parhaissa häissä




KUVAT: MIKAEL SOININEN

"Du är allt jag nånsin öskat..."

Oltiin viikonloppuna todistamassa siskon ja hänen miehen ihanaa päivää. Meidän perheen naiset päästiin heti aamusta morsiamen kanssa samalle kampaajalle&meikkaajalle laitettavaksi ja oli ihanaa saada jakaa siskon fiilikset jo heti aamusta alkaen.

Morsian oli mitä upein, pari niin onnellinen ja häät muutenkin todella hauskat sekä rennot. Myös Bebe nautti juhlista alkuillan, kun pääsi tepastelemaan uusissa lakerikengissä mukavien ihmisten ympäröimänä. Häät eivät vain ole ihan näin pikkuisten lasten juhlat ja vallattiinkin juhlatilan yläkerrasta yksi huone Beben käyttöön. Sinne pikkuinen simahti, eikä juhlaväen iloinen puheensorina kantautunut makuukammarin puolelle. Me vanhemmatkin nautittiin juhlista itkuhälytin kaulassa ja puolen yön jälkeen kannettiin pikkuinen punapallopyjamainen neiti autoon jatkamaan unia. Napattiin vielä yöpalaksi herkulliset hodarit kärrystä, joka oli juuri ehditty pystyttää hääpaikan läheisyyteen.

Häät ovat aina niin mukavat ja liikuttavat! Seuraavaksi juhlitaan ystävien onnea loppusyksyllä. Ne ovat puolestaan iltajuhlat, joten pikkuinen saa jäädä silloin isovanhempien luo hoitoon. :)

1 kommentti:

Thank you for your comment :)