torstai 3. lokakuuta 2013

Baby on board


Viimeiset hetket ennen lentoa!

Kohta ollaan ihan valmiina lomalle. Koti on siivottu ja laukut melkein pakattu. J lähti vielä Beben kanssa ulkoilemaan ja sillä välin minä ehdin askartelemaan kanssamatkustajille pienet goodiebagit. Ainoa mikä meitä vanhempia jännittää on tuleva lentomatka ja nämä pussukat piristävät ainakin hiukan vieressä istuvia, jos ensimmäinen lento ei suju kuin Strömsössä. Onneksi lento on suora ja jos kaikki menee hyvin, Bebe nukkuu sylissämme koko matkan. 

Seuraavaksi palaillaankin sitten Espanjan auringon alta! :)

9 kommenttia:

  1. Ihana ajatus noi goodiebagit, kyllä luulisi kylmemmänkin mielen lämpenevän :) Meidän Kaksveen eka lento nippanappa kolmikuisena meni kuin käsikirjoituksen mukaan, hän vain söi ja ihmetteli koko matkan. Tosin lentokaan ei ollut kuin sen reilut 6 h, eli ei mahdoton. Talvella pitää lähteä johonin ja jännittää jo etukäteen ton tulevan reilu puolivuotiaan puolesta :D Kolmekuinen kun on niin vauva verrattuna siihen mahdollisesti istumaan oppineeseen. Iik.

    Nauttikaa auringosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä meni lento myös todella hyvin, vaikka Bebe olikin ihan poikki ja uni keskeytyi usein, jaksoi hän silti todella reippaasti. Meillä oli tosin iltalento, joka varmasti osaltaan auttoi! :)

      Poista
  2. Mainio idea! :)
    Mukavaa lomaa koko teidän porukalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kanssamatkustajat olivat ilahtuneita ja yllättyneitä näistä pusseista! :)

      Poista
  3. Tsih, ihana ajatus! :D

    VastaaPoista
  4. ihan mieletön idea! Kovin ajattelevaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - en tosin jaksanut tehdä näitä enää paluulennolle... :)

      Poista
  5. Aivan loistoidea! Pitääpä laittaa korvantaakse, sillä seuraavan kerran meillä baby on board :). Nauttikaa lomasta ja auringosta ja terveiset kotiinmatkaavalta, joka kirjoittaa pilvien päältä :)

    VastaaPoista

Thank you for your comment :)