torstai 10. lokakuuta 2013

Beben kanssa reissussa


Ensimmäinen viikko melkein takana!

Omat ajatukset ovat jo ihan täysin lomatunnelmissa ja olo on mukavan rentoutunut. Ollaan päästy mukavaan loma-arkeen kiinni ja osattu nauttia joka päivästä - kerätty energiaa varastoon! Beben kanssa päivät soljuvat eteenpäin ilman sen suurempiakaan suunnitelmia. Rutiinit ovat rakkautta lomallakin, vaikkakin rytmit vaihtelevat päivittäin. Uusien hampaiden tulo, pieni tukkoisuus ja uusien taitojen oppiminen tekevät öistä katkonaisia ja onkin onni, että on kaksi hoitajaa jakamassa vahtivuoroja. Päivisin touhutaan paljon koko porukalla. Kuluneen viikon aikana ollaan käyty usein vaunulenkeillä rannalla, piipahdettu Feria-alueella nauttimassa juhlatunnelmista, tuoksuteltu paikallista tunnelmaa kahviloissa ja puistoissa sekä kasteltu varpaita Välimeren aalloissa.
Välillä otetaan myös omaa aikaa ja esimerkiksi nyt Beben nukkuessa aamupäiväunia J lähti rullaamaan ja iltapäivällä minä puolestaan menen ottamaan perinteiset vedot poolilla. Taidan vielä mennä lepotuoliin loikoilemaan ja aloittamaan uutta kirjaa. Miten sitä lomalla tuleekin luettua niin ihanan paljon?

4 kommenttia:

  1. Ihana kuva! <3 Ja lomakin kuulostaa aivan mahtavalta! :) Terkkuja perheelle! <3 -T

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana lukea teidän lomasta ja arjesta siellä! Olisi kiva jos joskus tekisit postauksen siitä mitä kautta varasitte jne. Mitä otitte huomioon lapsen kanssa jne. Toki olisi myös kiva kuulla muista teidän matkoista.

    Itsellä kaksi pientä lasta ja haaveissa vastaavanlainen loma ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. Ja voisin hyvinkin kirjoitella matkastamme tarkemmin vauvanäkökulmat huomioiden! :)

      Poista

Thank you for your comment :)