maanantai 3. lokakuuta 2011

Design district Helsinki

Kesälomalla päätin tehdä listan kaikista kivoista putiikeista Helsingissä, joihin halusin mennä tutustumaan. Ei mikään helppo homma! Onneksi googlettelemalla liikkeitä törmäsin Designkortteliin, johon nämä kaikki oli jo koottu valmiiksi. Mukana on myös kartta, joka on munlaiselle eksyjälle loistava :) Tänne on myös koottu sisustusliikkeiden lisäksi mm. kivoja ruokapaikkoja ja sivuilla kerrotaan ajankohtaisista tapahtumista.

Kuva lainattu, lue lisää täältä

"Designkortteli, Design District Helsinki, syntyi vuonna 2005 ideasta koota yhteen paikalliset luovien alojen toimijat. Se on kaupunginosayhdistys, johon kuuluu noin 200 jäsentä designliikkeistä ja ravintoloista työpajoihin ja taidegallerioihin. Toiminnan tarkoituksena on tehdä seutua ja sen toimijoita tunnetuksi Helsingin designalueena ja luovana keskittymänä ja vahvistaa osaltaan Helsingin roolia muotoilukaupunkina."

Tänään suuntasin Fredrikinkadulle aivan ihastuttavia lasten tavaroita ja vaatteita myyvään Zicco -liikkeeseen ostamaan tuomisia ystäväpariskuntamme pikku prinssille, jota menemme tervehtimään viikonloppuna.


Helsingissä on ollut harmaa ja sateinen päivä, joten Lisbeth Dahlin sateenvarjo on päässyt ulkoilemaan.


Ostin kummipojalle samanlaisen auton harmaansävyisenä synttärilahjaksi ja se on kuulemman ollut kovassa käytössä.


1 kommentti:

  1. Myös tänään sillä on huristeltu ympäri asuntoa :) Aivan paras lahja. Toi on kyllä tosi ihana kauppa!

    VastaaPoista

Thank you for your comment :)