tiistai 11. lokakuuta 2011

Moussaka

Tässä helppo kreikkalaistyyppinen uuniruoka, jonka ainekset löytyvät lähes aina jääkaapistamme.

Munakoisot viipaloidaan ja paahdetaan molemmin puolin pannulla.


Ruskista pannulla jauheliha (nautaa tai lammasta), lisää joukkoon sipuli, valkosipuli, pippuri, suola ja persilja. Lopuksi säilyketomaatteja ja hauduta 20 minuuttia.


Lado uunivuokaan ensin kerros munakoisoja, sitten jauhelihasetti, väliin murustettua fetaa, päälle loput munakoisot. 

Sekoita kulhossa 2 munaa ja 3 dl luonnonjugurttia.  Kaada seos päälle, ripottele pintaan juustoraastetta ja parmesania, jos tykkäät. Uuni 180 ja 45 minuuttia. 


Helppo, terveellinen arkiruoka!

2 kommenttia:

  1. Kuullostaapa herkulliselta!Täytyy ihan kokeilla itsekkin.
    Nimimerkillä persiljaa kaapit täynnä(:

    VastaaPoista
  2. Kokeile ihmeessä! Kuivattu persilja sopii tähän tosi hyvin :)

    VastaaPoista

Thank you for your comment :)