sunnuntai 30. lokakuuta 2011

We love food

Meillä on ollut ystäviä kylässä :) 


Käytiin lauantaina päivällä Hämeenkadulla hakemassa dinnerin aineksia. Vii Voanissa on todella laaja valikoima itämaisia herkkuja.

Tunnistatteko tämän? Pakastettuna tämä Malesialaisten kansallishedelmä ei haise onneksi ollenkaan ;) Itse maistoin kerran, enkä pitänyt ollenkaan. Hyh, vieläkin tulee karvas valkosipulin ja banaanin sekoitus suuhun.





Otettiin alkumaljoina Kluuvin Eat&Joysta ostettua Stadin Panimon omena siideriä. Ekaa kertaa testissä, ja valitettavasti en voi suositella.



Vietnamilaiset kääryleet ovat todella hyviä ja sopivat erinomaisesti illanistujaisiin.


 Tarjolla oli mm. kurkkua, porkkanaa ja ananasta sekä surimia ja kanaa.


 Kattaukseen kuului syömäpuikot ja kastikekulhot, johon dippailtiin kääryleitä. Sooseina oli hoisin kastikkeesta tehdyt kaksi erilaista versiota, soijaa ja sweet&sour chilikastiketta.


Riisipapereiden väliin laitetaan paljon vihreää, kuten korianteria, basilikaa, herneenversoja, ituja, salaattia, minttua ja kevätsipulia.


Tässä ohje mun mielestä parhaaseen soosiin, jota kääryleiden kanssa voi käyttää:

Hoisin kastiketta
kuumenettua ananasmehua
sokeria
valkosipulia
tuoretta chiliä
pieneksi hakattua, kuorittua maapähkinää

Jälkkäriksi syötiin pipareita ja Fazerin piparisuklaata, sekä juotiin kupilliset Blossan perinteistä glögiä. 

Tässä vielä eilistä päivänasua:
Oltiin Stockalla menossa katsomaan joulukoristeita. Unfortunately, otetaan tänään uusiksi, sillä jouluosasto avataan tänään Argoshallissa Stockmannin 5. kerroksessa. Niin huumassa! See you there ;)

2 kommenttia:

Thank you for your comment :)