perjantai 12. lokakuuta 2012

Herkkuraaka-aineet Hulluilta päiviltä


Hulluilla päivillä tulee vähintään piipahdettua ruokapuolella ostoksilla. Käytiin eilen ostamassa Jlle työpaitoja ja samalla haettiin herkullisia illallistarpeita. Ja aika luksusruoka tulikin torstaiksi! J oli meidän lihamestari ja valmisti mureat entrecote-pihvit. Minä pääsin hiukan helpommalla ja tein lihan kylkeen viikuna-vuohenjuustosalaatin. Raskaana ollessa täytyy olla tarkkana tiettyjen ruoka-aineiden suhteen ja onneksi juustoista ei ole tarvinnut luopua, kunhan muistaa kypsentää ne kunnolla uunissa ennen nautiskelua. Nämä kiekot saivat pinnalle oliiviöljyä, hunajaa ja pinjansiemeniä ennen uuniin menoa. Valittiin myös hiukan paksummat pihvit, ja näin vältettiin se, ettei mun kypsäksi tehty pihvi kuivahtanut liikaa. Viikunoitakin tuli kerrankin ostettua aika reilusti, kun ne olivat niin edullisia :)

2 kommenttia:

  1. Sun pitäis tehdä joskus kooste näistä ihanista hiukan erilaisista salaateista.

    VastaaPoista

Thank you for your comment :)