maanantai 11. maaliskuuta 2013

Kastelahjaksi tytölle

Meidän vieraat kyselivät mitä voisivat ostaa Bebelle kastelahjaksi ja oli hirmuisen vaikea nimetä mitään tiettyä tavaraa tai esinettä. Yhtenä toiveena meillä oli se, että lahja olisi antajansa näköinen ja se jäisi ihanaksi muistoksi pikkuiselle. Ja sellaisia tulikin, oikein ihania lahjoja ja ajattelin jakaa nämä mahdolliset ideat myös teidän kanssa, jos jollakulla on edessään vastaava tilanne.
 

Isovanhemmat halusivat muistaa pikkuista yhteisesti ja ostivat tämän ihastuttavan Artekin syöttötuolin, josta haaveilin tammikuussa täällä. Syöttötuolin tekeminen lopetetaan ainakin toistaiseksi ja tämä oli kuulemman toiseksi viimeinen koivunvärinen jäljellä oleva. Aikamoista!


Syöttötuolin lisäksi Bebe sai Marimekon klassisen Iloinen Takki -mekon, ihastuttavan satukirjan "Tant Grön, Tant Brun & Tant Gredelin" ja monta kaunista korua. Korujen joukossa oli mm. kultainen kasteristi, kultainen helmisormus ja -riipus sekä Kalevalan Sukupolvien ketju. Kaikki lahjat niin kauniita ja ajattomia! :)

2 kommenttia:

  1. Tuo tuoli on kyllä niin teille sopiva :) Piti googlailla tuo Kalevala Korun Sukupolvien ketju, kun on ihan uusi tuttavuus ja siinä kyllä yhdistyy kauneus ja ajatus ihanasti. Todella oiva ristiäislahja. Muutenkin Bebe sai todella kivoja lahjoja. -V-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Kalevala ketju oli kyllä todella kaunis ja niin ajaton. Mun tekisikin mieli lainata Bebeltä sitä, mutta ehkä ostankin oman sellaisen :)

      Poista

Thank you for your comment :)