torstai 7. maaliskuuta 2013

Problem solved?


Lupasin Jlle etsiä ratkaisua hänen jo päällä olleiden vaatteiden säilytykseen. Tiedättehän ne vaatteet, joita olet jo kerran tai kaksi pitänyt, eikä niitä tee mieli laittaa puhtaiden vaatteiden joukkoon kaappiin? Tällä hetkellä meidän tuolit keräävät helposti näitä neuletakkeja ja muita ei vielä pesuun meneviä vaatteita ja siihen pitäisi löytää jokin järkevä ratkaisu. 


Tällä hetkellä ainoa paikka tällaiselle vaatepuulle tai vastaavalle on Beben huoneessa tuon valkoisen lampun tilalla. Tämän uuden hankinnan pitäisi olla tietysti sellainen, että se sopii muuallekin. Vaatepuu voidaan siirtää esimerkiksi meidän makuuhuoneeseen tai eteiseen, kun Bebeläinen nukkuu omassa huoneessaan ja jos tuota kulmaa tarvitaankin johonkin muuhun tarkoitukseen.


 Löysin muutaman sopivan vaihtoehdon. Mitäs te tuumaatte?

^20 hangers wardrobe by Alice Rosignoli (kuva täältä) on näyttävä eikä varmaan ihan joka kodista löydykään tällaista. Tämä olisi muuten helppo toteuttaa itsekin?

^Hayn Loop naulakko valkoisena (kuva täältä) olisi aika klassinen ja näyttäisi hyvältä mustaa seinää vasten, eikö?

 ^Tässä omatekoiset tikkaani antamaan visuaalisen ajatuksen esim. harjanvarsista tehdyistä tikkaista vaatepuuna, ei välttämättä hullumpi idea, mutta aika kulunut kylläkin...

^Tai Essin blogista Esmeralda's blog bongattu hauska idea itsetehdystä vaatetangosta?

9 kommenttia:

 1. Oletko käynyt sisustustikkaat.net -sivuilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kävin ensimmäistä kertaa. Kiitos vinkistä, siellä olikin kivannäköisiä tikkaita :)

   Poista
 2. Huh, meillä on niin sama ongelma. Ei kehtaa edes kuvaa ottaa, kun ei taida paljon pöydän pintaa taas näkyä vaatteiden ja kaiken muun rojun alta. Kannatan tuota henkari ideaa, eikä varmasti löydy joka kodista ja blogista =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä taitaa tosiaan olla aika yleinen sisustusongelma. Tuo henkari-idea on tosi hauska myös livenä. Sellainen löytyy ainakin Ruoholahden Dylan Milkistä :)

   Poista
 3. Hayn naulakko ja tuo viimeinen itse tehty vaatetanko on minun suosikit. Jos olisi tilaa, meilläkin ois tarvetta tuommoiselle :)Onnea muuten 7-viikkoiselle! Aika hurahtaa, meilläkin jo poika pieni 8 kk. Mukavaa viikon loppua!

  VastaaPoista
 4. Ainainen ongelma myös meillä, vanhempien ja lastenvaatteiden kohdalla.

  VastaaPoista
 5. Heippa. Kiva, että mun vaatetanko on päässyt inspiraatiokuvien joukkoon. :D Olen tykännyt siitä kyllä kovasti, erityisesti käytännöllisyytensä vuoksi, käytetyt mutta puhtaat vaatteet on niin helppo ripustaa tuohon. Ja toki muutenkin tykkään. Sitten kun haluan modernimpaa ilmettä, ripustan oksan tilalle kupariputken! ;)

  VastaaPoista

Thank you for your comment :)