maanantai 2. joulukuuta 2013

Uutta taidetta



Kotona tuoksuu kanelinen omenahyve ja radiossa soi Michael Bubbleen joululaulut. Saadaan kohta mammaystävät meille kylään ja juhlitaan samalla yhden synttäreitä. Aika jouluinen fiilis siis! Nappasin pitkästä aikaa kotoa valoisampia kuvia, kun ulkona on ihanan kirkas ilma ja samalla saatte nähdä meidän uusimman taulun. Käytiin lauantaina Taidesäätiö Meritan pop up -myymälässä täällä meillä päin ja tehtiin seinällä oleva löytö. Myymälä on muuten avoinna aina kerran kuukaudessa, joskus useamminkin. Kannattaa käydä kurkkaamassa heidän Facebook sivuilta lisätietoja ja ehdottomasti vilkaisemassa joka kerta vaihtuvaa kokoelmaa! :)

5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Oli kyllä ihanan jouluinen tunnelma täällä. :)

      Poista
  2. Kivalta näyttää ja kuulostaa :)

    Hei, kysymys. Olen etsimässä maistelututtia kummitytölleni ja googlen kautta haku löytää vain sinun blogisi. Ei siis mitään muita mainintoja edes tutteja myytävistä liikkeistä! Mistä ostit teidän versionne? Etsin viikonloppuna (lähes) kaikki keskustan lastenvaateliikkeet läpi sekä Stockan, mutta kukaan ei tunnu tietävän niistä mitään. Sellossa niitä ehkä kai olisi, mutta löytyisiköhän lähempääkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Kiitos :) Tuo meidän maistelututti on Munchkin Fresh Food Feeder ja ostettiin se Lekmerin kautta http://lekmer.fi/lapset-ja-vauvat/syo-ja-juo/muut-ruokailutuotteet/munchkin-fresh-food-feeder-oranssi. Sieltä se näytti edelleen löytyvän ja tuolla nimellä varmaan löytyy useammastakin paikasta. :)

      Poista

Thank you for your comment :)