keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Lato ja siitä se kotikansio sai alkunsa


Ulla Koskisen suunnitelemassa Ladossa on paljon sellaista, jota voisin omaan taloon ottaa. Rouheita pintoja, avaruutta ja tilaa, lattiasta kattoon olevat ikkunat ja iso master bedroom kunnon kokoisella vaatehuoneella. Pari vuotta sitten innostuin ja inspiroiduin tästä kodista niin, että suunnittelin meille oman talon.


En niin tykkää Ladon ulkonäöstä, joten ideoin dream homesta enemmän meidän näköisen. Ideoimisesta syntyi kokonainen talokansio, johon kokosin tietoja mm. sopivimmista pinta- ja lattiamateriaaleista, kokonaiskustannusarvioista ja erilaisista portaikko vaihtoehdoista. Olin niin kiinnostunut, että luin jopa yhden opinnäytetyön omakotitalon lämmistysjärjestelmän valinnasta.


Nyt siivotessani kirjahyllyä, törmäsin mun mustakantiseen talokansioon ja rupesi hymyillyttämään. Mä oon niin just sellainen, kun innostun, suunnittelen ja tutkin, perehdyn ja teen omannäköisen. Ja nyt pari vuotta myöhemmin oman talon rakentaminen ei oo edes mielessäkään. Kansio on sitten valmiina täydennettäväksi, jos sitä taas innostuu :)

1 kommentti:

Thank you for your comment :)