tiistai 16. huhtikuuta 2013

Poikkeuksellinen viikko?

^ Kaupassa oman istuimen kanssa, not so good idea! Viikon ruuat mahtuivat juuri ja juuri istuimen ympärille ;)

3 kuukautta täynnä!

Meidän Bebeläinen täytti kolme kuukautta ja tänään oli se kauan jännitetty neuvola, jossa annettiin monta rokotetta. Bebe oli hirmuisen reipas ja rokotteiden ottaminen sujui yllättävän kivuttomasti. Tätä ollaan jännitetty lähinnä siksi, että viime rokotuksen jälkeen valvottiin viisi yötä puoli neljään ja monilta olen kuullut, että näistä saattaa nousta lämpöä tai kuumetta. No nyt ollaan osattu varautua tulevaan, onneksi! Käytiin eilen Beben kanssa kaupassa ostamassa jääkaappi täyteen ruokaa ja samalla haettiin apteekista panadolit just in case. Yksi kummeista tulee illalla nukutusavuksi ja mummi huomenna yökylään. Kuulostaa aikamoisilta järjestelyiltä, eikö? No nämä varatoimenpiteet sen vuoksi, että Jllä on kevään kiireisin työviikko käynnissä ja joka ilta venähtää pitkäksi edustusillallisilla. Kyllä saa taas olla kiitollinen, kun on niin ihana tukiverkko ympärillä<3

6 kommenttia:

 1. tsemppiä öihin, meillä ne kolmikuiset rokotteet nosti neidille yöksi kuumeen, mutta se laski muutamassa tunnissa, kun laitoin illalla ennen nukkumaanmenoa suun kautta sitä panadolia yhden annoksen. ja muutenkin pieni oli niin reipas ja jaksoi niistä huolimatta leikkiä ja olla pirteänä koko päivän. <3 on nuo pienet vaan niin liikkiksiä tapauksia, eivät pienestä hätkähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Onneksi on nyt päästy helpommalla ja pikkuinen voi hyvin. Niinhän ne pikkuiset on<3

   Poista
 2. Toivottavasti kuume pysyi poissa ja voitte hyvin. Voisko vauvan autoistuimen nostaa ostoskärryissä tuohon pikkulapsen avatun istuimen päälle? Niin me aikoinaan tehtiin ja ostoksille jäi tilaa. Kiitos kivasta blogistasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvästä vinkistä. Täytyy seuraavaksi kokeilla tuota, kun oma istuin on kuitenkin kivempi kuin ne kaupan kärryissä valmiina olevat. :)

   Poista
 3. Kuulostaa hyvältä.: ) Kuulostaa myös juuri sellaiselta, jota minäkin tekisin, hyvin suunniteltu on.. Erotuksena, että minun pitäisi maksaa tukiverkostolleni.; ) No, hän on huipputyyppi, joten mikäs siinä. Olen jo jonkun aikaa seuraillut blogiasi (kun jätit joskus kommenttia) ja tykkään kovasti. Pitikin kysyä, että onko ok, jos lisäisin blogisi listalleni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva, että tykkäät. Tietysti saat lisätä listallesi. :)

   Poista

Thank you for your comment :)