perjantai 5. huhtikuuta 2013

Polkuautoilua


Perjantai ja viikon viimeinen to do-listan tehtävä tehtynä!

Beben huonetta koristaa upouusi ja ihana polkuauto, joka tosin pääsee käyttöön noin vuoden kuluttua, kunhan pikkuinen oppii ensin kävelemään ja kapuamaan sen päälle. Eipä kyllä haittaa, vaikka se on meillä jo nyt odottamassa. Sopii niin hyvin lastenhuoneeseen! Ja tuntuu, että aika hurahtaa niin vauhdilla varsinkin tällaisen pikkuisen kanssa. Meillä ei enää asukaan mikään vastasyntynyt. Bebeläinen kääntyy jo masulta selälleen ja on ihan ihmeissään tästä uudesta taidosta. :)

Polkuauto on muuten Vauva-lehden lukijalahja ja siksi jo nyt meillä :) Kummipojalle ostin aikoinaan samanlaisen harmaana täältä, jos joku teistäkin on kiinnostunut tällaisesta.

9 kommenttia:

  1. Wauu! Hieno menopeli. Katkera äippä Turusta sai samaisen lehden tilaajalahjaksi hoitolaukun, joka oli niin ruma ja epäkäytännöllinen, että lähti suoraan kirppiskamoihin. Keppo kirjoittaa asiasta autoasiasta joulupukille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä auto oli sellainen lukijalahja, kun tilaa lehden ystävälle :) Ja ehdottomasti kannattaa lisätä joulupukin listaan ;)

      Poista
  2. On edelleen kovassa käytössä auto meillä :) ja tuo kirja löytyy myös, lapset tykkää siitäkin. Ihana lastenhuone pikkuiselle kyllä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin, että teillä on tuo kirja ollut yksi suosikeista kun Momma toi sen meille :) Ja kiitos :)

      Poista
  3. Huh, aika hieno lukijalahja -mä sain myös aikanaan kaamean hoitolaukun jonka kauppasin kirpparilla kuten Anonyymi yllä :)
    Hieno tuo matto muuten!

    VastaaPoista
  4. Oi, ompa hieno auto! Meillä samaisen lehden lukijalahjaksi tuli yöpuku, hmph :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, laittelinkin tuohon ylle, että tämä auto tuli sellaisena lukijalahjana, kun tilaa lehden ystävälle :)

      Poista
  5. Oi ihana tuo! Olen nähnyt lehtien sivuilla vilahtelevan tuon ja aina ihastellut. Jospa poika saisi vaikka synttärilahjaksi, ei tiiä :) Aika hurahtaa, kohta pieni jo kapuaa siihen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Uskon, että tuosta autosta jää hauska muisto Bebelle myös myöhemmille vuosille :)

      Poista

Thank you for your comment :)