maanantai 22. huhtikuuta 2013

Viikko meidän kanssa: maanantai















Ajattelin tällä viikolla esitellä teille kuvina meidän päivittäisiä arkipuuhia. Kuvat nappaan puhelimellani, joka kulkee näppärästi mukana ja näin ollen ne saattavatkin olla hiukan epätarkkoja. Idean tähän hauskaan viikkokertomukseen nappasin Kaitaliinan blogista. Toivottavasti tekin tykkäätte! :)

13 kommenttia:

  1. Tosi kiva idea ja ihanan pirteitä kuvia :) Toi kana-avokado näyttää tosi herkulliselta. Mitä kaikkea oot laittanut siihen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät. Tämä on tosi helppo, nopea ja edullinen dinneri. Siihen tulee täysjyväcouscousia, kanaa, avokadoa, kirsikkatomaatteja, rukolaa ja korianteria. Couscous on maustettu yrttisuolalla ja oliiviöljyllä, kana taas provencen yrteillä. Päälle puristettu limen mehut. Nam!

      Poista
    2. Kiitos. Kokeiluun menee.

      Poista
  2. Sattumalta eksyin blogiisi, ja tämä postaushan oli kiva idea. :) Teidän kodistanne muuten löytyy jotenkin tutunnäköisiä tekstiilejä ja huonekaluja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa mukaan! :) Ja mukava kuulla, että tykkäät.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos. Itsekin tykkään lukea vastaavanlaisia postauksia. :)

      Poista
  4. Ihana idea ja ihanan värikkäitä kuvia! :) -V-

    VastaaPoista
  5. Ihana juttu. Jään innolla odottamaan miltä teidän loppuviikkko näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että sinäkin tykkäät. Itsekin tykkään kurkistaa toisten arkeen ja kun laitan koko viikosta tulee vähän realistisempi kuva kuin yhdestä päivästä. :)

      Poista
  6. Hei,

    kiva postaus kun olen itsekin samanikäisen vauvan kanssa kotona :) Osaatko muuten sanoa ovatko nuo teidän h&m -pussilakanat harmaat vai vaaleanharmaat kun yritin niitä nettisivulta valita mutta en oikein tiedä kumpi on kumpi väri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips ja kiva, kun tykkäät. Luulenpa, että meidän lakanat on ne harmaat. :)

      Poista

Thank you for your comment :)