perjantai 9. marraskuuta 2012

Kummipojan joulukalenteriin

Kerroinkin viime jouluna tekemistäni joulukalentereista omaan kotiin ja kummipojalle. Voi olla, että meidän oma kalenteri täyttyy tänä vuonna pikkuisen paketeista, kun hänelle on vielä paljon pikku juttuja ostettavana. Kummipojan joulukalenteri onkin tänä vuonna käytössä jo kolmatta kertaa. Hänen kalenterin luukut ovat reilun tulitikkuaskin kokoisia, joten sinne saa aina keksiä kivoja pikkuyllätyksiä. Ensimmäisenä jouluna täytin luukut pikkuisilla ja värikkäillä sorminukeilla. Viime jouluna teetin valokuvapalapelin meidän yhteiseltä kesäretkeltä ja tänä vuonna jatkan peliperinnettä. 

 
Löysin lemppari lastenliikkeestäni, Ziccosta, domino-palapelin. Näitä pelejä oli muutamia erilaisia ja eri ikäisille suunnattuja. Valitsin 4+-vuotiaille tarkoitetun, vaikka kummipoika onkin päälle kolmen. Tästä on ehkä pidempään sitten iloa ja hänen reipas isosisko auttaa varmasti tämän kokoamisessa :) Kokeilin tietenkin itse koota tämän ensin, jotta voisin paketoida palaset oikeassa järjestyksessä. 


Askarteluun käytin aiemmin Ikeasta ostamiani paketointitarvikkeita. Etualalla oleva silkkipaperi löytyi puolestaan askartelulaatikostani ja siinä taisi olla pakattuna kesällä Pinosta ostamat maustepurkit.Joululahjojen paketointi on musta mukavaa puuhastelua, erityisesti tämmöisten pikkuisten pakettien kanssa näpertely :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment :)