perjantai 2. marraskuuta 2012

Tv-nurkkauksen uusi ilme

Muistattekos, kun kirjoittelin elokuun lopulla meidän syksyn sisustusprojektista? Hahmottelin vähän uutta pohjaa meille silloin...


Uudet nojatuolit on hankittu, jopa testattu ja tykätään kovasti. Kodin ilmekin muuttui aika paljon ja tv-nurkkauksesta tuli todella lämpöisän oloinen.Nurkkaukseen hankittiin tosiaan ensimmäisenä pitkään ostoslistalla ollut keinutuoli. Tämä on ihan mun lemppari, eikä siitä voi olla tykkäämättä!

Toisesta nojatulista haluttiin enemmän sohvan tapaista. Tänne olisi sopinut jokin minisohva, mutta sellaista, ainakaan meidän näköistä ei oikein löytynyt. Mietittiin erilaisia vaihtoehtoja ja lopulta päädyttiin Ikean uuteen mallistoon. Kyseessä on Söderhamnin moduulisohva-mallisto ja siitä poimittiin meille tuo kulmapala. Kokonsa puolesta se on juuri sopiva pariskunnan köllöttelyyn, semmoinen rakkauspesä. Siinä on mukava istua ja mustalla kuosilla sopii paitsi meidän muuhun sisustukseen, myös tulevaan vauvakotiimme. Ja tarvittaessa sitä on helppo jatkaa muilla sarjaan kuuluvilla osilla tai irtopäällisillä vaihtaa väriä.

Tv laitettiin ainakin aluksi meidän Turku-laatikon päälle. Katsotaan, jos jossain vaiheessa kiinnitetään se seinään tai hankitaan jokin muu taso. Puulaatikko ajaa ainakin tällä hetkellä asiansa. Nojatuolin taustaseinä pistää vitivalkoisuudellaan vielä silmään. Taulukollaasi onkin sitten seuraava projekti. Kehyksiä on jo hankittuna, mutta sisältöjä emme ole osanneet oikein päättää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment :)